Els nostres productes

Vedella.

Les nostres vedelles son criades i engreixades a les comarques de Girona, l'alimentació bàsica es compon de llet materna els primers mesos, i després, cereals, llegums i farratges.

Quan les vedelles arriben als 10-11 mesos ja han arribat al pes òptim i és quan la carn és més tendra i segura per al consum humà. Sempre tenim femelles, ja que la seva carn és més fina i gustosa.

Un cop la vedella passa pel escorxador, es deixa reposar entre 24-48 hores en les càmeres frigorífiques, ja que la carn de vedella com més reposada està més tendre és.

A partir d'aquí ens arriba la peça mitjançant camions frigorífics  per gaudir de les millors condicions higiènico-sanitàries. Ja que no trencar mai la cadena de fred, és garantia de qualitat i salubritat.

Per això la nostre vedella és extremadament tendre i amb la proporció perfecte de greix i carn magre a cada bistec.

 

Vedella Ecològica.

Ara també, Vedella ecològica 100%, de la raça autòctona Bruna dels Pirineus catalans.
Nascudes i criades en llibertat a la comarca del Ripollès. S'alimenten a base de la llet de les seves mares i de l'herba de les nostres muntanyes. Durant èpoques on les condicions climàtiques no són favorables, es suplementa l'alimentació amb cereal ecològic.
Una carn molt tendre, saludable i amb un sabor especial.

Xai.

Els nostres xais provenen de la comunitat autònoma de Castella-La Manxa. Son coneguts com a bens de raça manxega.

Són alimentats amb llet materna des de el primer dia fins a l'últim.

A partir dels dos mesos son enviats al escorxador, on a primera hora del mati son sacrificats i al cap de 24 hores ja els tenim frescos per a la venta. 

Només tenim xais femella ja que d'aquesta manera assegurem que la carn no tingui gust a llana, que sigui tendra, sucosa, de greix superficial, per tant naturalment exquisida i fresca.

Carn de fàcil digestibilitat, conté menys greix que les altres, però el seu contingut en proteïnes és similar.

És un aliment molt recomanable per a una bona dieta.

Cabrit.

Els nostres cabrits provenen de la província d'Almeria, son animals de 20-25 dies de vida alimentats únicament amb la llet de les mares.

Això ens dóna un producte de qualitat suprema amb unes característiques nutricionals que el diferencien d'altres, com l'elevat contingut en proteïna de fàcil digestibilitat,baix contingut en greixos, gran riquesa en vitamines del grup B.

És una carn blanca, tendra, delicada, de fibra fina i feble consistència.

És un producte totalment fresc, ja que des de el moment en que son sacrificats fins que ens arriben a la botiga només passen unes poques hores.

Productes elaborats.

Realitzem productes elaborats en el acte, de manera personalitzada.

Cada un d'ells son fets de manera artesanal a la nostre botiga, tractats amb cura d'un en un, seguint de manera estricta tots els controls de higiene, amb productes frescos i d'alta qualitat.

Els realitzem just unes hores abans de que rebeu la vostra comanda.

Talls argentins de vedella.

Realitzem l'especejament a l'estil argentí per a que els nostres companys i companyes d'Argentina, o els nostres clients que desitgin introduir-se a la cuina d'aquest país, puguin gaudir dels talls de vedella típics d'Argentina.