Qui som?

Carnisseria Montse és un establiment dedicat a la venda de productes càrnics de gran qualitat.

Som una petita empresa familiar fundada al 1970, amb més de 40 anys de experiència.

La nostra botiga està situada dins el Mercat de la Independència de Terrassa. Un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat, construït al 1908, amb més de cent anys d'història.

 

Els nostres productes són frescos i de gran qualitat, ja que els animals han estat criats en condicions òptimes. El transport es realitza en camions frigorífics  per gaudir de les millors condicions higiènico-sanitàries. Ja que no trencar mai la cadena de fred, és garantia de qualitat i salubritat. 

 

A través de la nostra nova web, el que volem és oferir una nova possibilitat als nostres clients, i també obrir-nos a un nou públic, trencant així  la barrera dels horaris, les esperes fent cues, la falta de temps i en alguns casos l'absència de proximitat als mercats municipals.

Amb l'opció de realitzar la compra online o per telèfon, i amb el servei a domicili, ja no hi ha excuses per a no poder gaudir de carn fresca i de gran qualitat. 

 

Aconsellem als cuiners principiants, i als experimentats també, que feu una ullada a les nostres receptes i consells, per tal que podeu exprimir al màxim les qualitats dels nostres productes un cop arribin a la taula.